Verzenden en retourneren

 

Verzendservice

De producten in deze webshop worden verzorgd door PostNL, DHL of worden door ons bezorgd. 

 

Levertijd

We proberen uw pakket zo snel mogelijk te vesturen. De verzendtijd voor de producten is meestal binnen 4 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra wij het pakket naar het door uw opgegeven adres hebben verzonden ontvangt u een e-mail met daarin de track&trace code van uw bestelling. Zo kunt u de datum en het tijdstip van levering nagaan en uw bestelling volgen.

 

Kosten

De vermelde prijzen op de webshop zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten bedragen:

 

  • De verzendkosten kosten voor een brievenbuspakket binnen Nederland bedraagt €4,00

  • De verzendkosten voor een pakket binnen Nederland tot 30 kg en maximale afmetingen van 100 x 70 x 58 cm bedraagt €5,95

  • De verzendkosten voor een pakket binnen Nederland met afmetingen tussen de 100 en 175 cm x 70 en 78 cm x 58 cm bedraagt €13,-

  • De bezorgkosten voor grotere en te zware producten, zoals meubels of parasolstandaards, bedraagt binnen een straal van 100 km vanuit Brummen €35,00 daarboven is het € 50,00. Bezorgen naar andere landen is mogelijk. Stuur een mail naar mooibali2@gmail.com voor verdere informatie.

 

 

 

Retourneren en ruilen

 

Klachten

Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Indien u een klacht heeft over een product en/of andere aspecten van onze service, dan kunt u een e-mail sturen naar mooibali2@gmail.com onder vermelding van het probleem. We zullen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, een inhoudelijke reactie geven op de klacht. We hopen natuurlijk dat we aan een oplossing kunnen werken. 

 

Vergeet niet dat alle producten van Mooi Bali met de hand gemaakt worden uit natuurproducten waarbij geen enkel product exact gelijk is. Elk product is uniek en kan geringe verschillen in maat en kleur hebben.  de aankoop van het product. Maar dat maakt een product van Mooi Bali natuurlijk ook weer bijzonder. Uiteraard controleren we alle producten voordat het verzonden wordt.

 

Retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om een product van Mooi Bali te retourneren als u niet tevreden bent met uw aankoop. Deze 14 dagen zijn gerekend na ontvangst van de bestelling. 

 

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar: mooibali2@gmail.com
Vermeld in de mail uw naam en factuurnummer. We streven erna om zo snel mogelijk uw e-mail te beantwoorden. 

 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Zorg er voor dat de verpakking zorgvuldig dicht gemaakt is.

 

U kunt het pakket naar ons retouradres versturen:

 

Mooi Bali 

Kapperallee 20

7211 CG Eefde

 

Nederland

 

De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden zijn voor u zelf. Indien u iets retour wilt zenden raden we u aan om gebruik te maken van een track&trace code omdat wij niet aansprakelijk zijn wanneer het pakket kwijt raakt.

 

Producten die beschadigd, niet compleet of gebruikt zijn kunnen wij niet terug in ontvangst nemen.

 

Terugbetaling

Wanneer uw retour verzending is verwerkt door ons ontvangt u een bevestigingsemail. Het volledige bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op dezelfde rekening waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

 

Informatie

Mooi Bali is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Apeldoorn met nummer: 64252833

E-mail: mooibali2@gmail.com

 

Rekeningnummer: NL94RABO0306504771

 

Mooi Bali 

Mercuriusweg 23

6971 GV Brummen

0650435771

U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Deze is op afspraak open!